Vind je weg naar Ontspanning!

Relaxing is loving yourself, what you do and how you do it!

Als hoogsensitief persoon heb ik zelf al een hele weg afgelegd. Met vallen en opstaan maar absoluut de moeite waard. 

Overprikkeling ligt maar al te vaak om de hoek en het vraagt heel wat zelfkennis om hier altijd contructief om te gaan. Dat is bij elke hoogsensiteievepersoon zo en dus ook bij mij. Maar ik vond de weg naar mezelf. Het landschap van zelfhulp, alternatieve hulpverlening, psychotherapie en zoveel meer is zo groot en verwarrend. En in alle eerlijkheid ik heb er mij volledig ingesmeten. Zowel professioneel als op persoonlijk vlak heb ik heel wat van deze watertjes doorzwommen. Maar het is de combinatie van coaching, ontspannende yoga, zelfzorg en zelfreflectie die mij terug geankerd heeft.

Dit deel ik graag nu ook met jullie  

Wat is HSP Coaching bij Alitheia

Jouw verhaal, Jouw tempo

Elke hoogsensitieve persoon is anders en heeft een eigen verhaal. De eerste stap is duidelijkheid te scheppen in wat jou overprikkeld en hoe je daar constructief me kan omgaan.

Ben je vastgelopen in jouw verhaal? Heeft overprikkeling geleid tot zowel lichamelijke als emotionele klachten? Wil je iemand naast je zijde die de weg kent en ervaring heeft met wat het werkelijk is om hoogsensitief te zijn? Dan ga ik graag samen met jou op weg.

 

loopbaancoaching hsp

Geen test, geen lijstjes maar leren naar je eigen gevoel en lichaam luisteren. Stap voor stap met ruimte voor vallen en opstaan. Maar jij blijft aan het roer van je eigenleven staan, jij neemt je beslissingen en creëert het leven waarvan je geen vakantie meer nodig hebt.

We hanteren een combinatie van gespecialiseerde coaching tools, ontspanningstechnieken, zelfzorg en implementeren van wat we geleerd hebben.

brug naar ontspanning

Mijn ervaring

Naast mijn jaren lange ervaring in de eerstelijnshulpverlening ben ik iemand die ook heel wat opleidingen achter de kiezen heeft. Door mijn opleidingen als bachelor in de toegepaste psychologie, Loopbaan coach, life coach, burn-out coach, hsp coach en nlp coach beschik ik over heel wat tools die jou kunnen ondersteunen om terug in beweging te komen.

Laten we samen de brug brouwen naar een ontspannen en energiek leven.

Praktische Aanpak

De eerste kennismakingsessie om te zien of het klikt is gratis. Deze duurt maximaal een uur waar we vooral kijken naar jouw verhaal en welke vraag je graag wil aanpakken.

De prijs van de volgende coaching sessie is 60 Euro.

Omwille van COVID gaan voorlopig alle coaching gesprekken online door.