Volg je eigen weg naar Relaxatie

Sometimes the most productive thing you can do is relax

Yogalessen op maat

Yoga les op maat

Elk individu is uniek! Jouw lichaam, gedachten, gevoelens zullen nooit identiek hetzelfde zijn als iemand anders.

Wie het pad bewandeld van persoonlijke ontwikkeling weet dat de persoonlijke behoeftes en grenzen centraal mogen staan in het leven. Wat we soms met onze geest niet helemaal vatten (door aangeleerde patronen van de omgeving of door opvoeding) zal het lichaam van nature uit weten. Het zal ons toefluisteren wat we nodig hebben. Als het lichaam gehoord wordt kan er een diepe connectie en balans ontstaan.

jammer genoeg geeft het hedendaagse leven ons vaak niet de kans om oprecht te luisteren naar wat ons lichaam te vertellen heeft. Soms luisteren we te laat en schreeuwt het lichaam ons toe met ziekte, vermoeidheid of stress klachten.

Wil jij leren luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft? 

yoga les op maat

Wat mag je verwachten

De yogalessen op maat zijn niet zomaar gewone traditionele yogalessen. We gaan dieper in op jouw behoeften en geven aandacht aan wat jouw lichaam en geest te vertellen hebben. Alles begint met een ontspannen body – mind connectie.

Als yoga therapeut in opleiding wordt er gewerkt met respect voor eigen grenzen en aandacht voor het persoonlijk proces.

we werken met ademhaling, zachte bewegingen en gepersonaliseerde yoga nidra’s. Een bad van relaxatie om terug tot jezelf te komen.

Hoe werkt het

  • Wil je graag een GRATIS kennismakingsgesprek (1u) stuur dan een mailtje naar info@alitheia.be. Samen bespreken we jouw wensen en verwachtingen.
  • Vervolgens boek je een les via de agenda (zie hieronder). Wij zorgen ervoor dat er een les wordt samengesteld die past bij jouw persoonlijke behoeften.
  • Het kennismakingsgesprek en de lessen gaan door in de praktijk van Alitheia zelf of  online. 
  • De prijs voor een privéles is 50 euro (20 Euro per extra persoon).