Volg je eigen weg naar Relaxatie

Sometimes the most productive thing you can do is relax

Yogalessen op maat

Elk individu is uniek! Jouw lichaam, gedachten, gevoelens zullen nooit identiek hetzelfde zijn als iemand anders.

Wie het pad bewandeld van persoonlijke ontwikkeling weet dat de persoonlijke behoeftes en grenzen centraal mogen staan in het leven. Wat we soms met onze geest niet helemaal vatten (door aangeleerde patronen van de omgeving of door opvoeding) zal het lichaam van nature uit weten. Het zal ons toefluisteren wat we nodig hebben. Als het lichaam gehoord wordt kan er een diepe connectie en balans ontstaan.

Jammer genoeg geeft het hedendaagse leven ons vaak niet de kans om oprecht te luisteren naar wat ons lichaam te vertellen heeft. Soms luisteren we te laat en schreeuwt het lichaam ons toe met ziekte, vermoeidheid of stress klachten.

Wil jij leren luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft? 

Wil je graag kennis maken?

Een kennismakingsgesprek is gratis en is er om elkaar te leren kennen. Wat zijn je verwachtingen, vragen of wensen? 

Wil je graag een actieve les of eerder een zachte stretch met een aangepaste yoga Nidra. Alles kan hier besproken worden

Er wordt voldoende ruimte voorzien om hier op in te gaan. Alles begint bij een authentieke connectie.

 

 

kennismaking

Yoga op maat

De yogalessen op maat zijn niet zomaar gewone traditionele yogalessen. We gaan dieper in op jouw behoeften en geven aandacht aan wat jouw lichaam en geest te vertellen hebben. Alles begint met een ontspannen body – mind connectie.

Als yoga therapeut in opleiding wordt er gewerkt met respect voor eigen grenzen en aandacht voor het persoonlijk proces. We werken met ademhaling, zachte bewegingen en gepersonaliseerde yoga nidra’s. 

Een bad van relaxatie om terug tot jezelf te komen.

Relax je ademhaling

relax in je ademhaling

Deze sessie is speciaal voor de stresskonijnen onder ons. Adem je hoog in je borstkas, te snel en hou je je schouders snel tegen je oren?  

In deze sessie leggen we de aandacht op het tot rust brengen van de ademhaling. 

Een combinatie van verschillende bewustzijns- en ademhalingsoefeningen gevolgd door een deugddoende yoga nidra mist haar effect niet.

Hoe werkt het

  • Wil je graag een GRATIS kennismakingsgesprek, een les op maat of een relax je ademhaling sessie?  Stuur dan een mailtje naar info@alitheia.be
  • Vervolgens boek je een les via de agenda (zie hieronder). Wij zorgen ervoor dat er een les wordt samengesteld die past bij jouw persoonlijke behoeften.
  • Het kennismakingsgesprek en de lessen gaan door in de praktijk van Alitheia zelf of online. 

Les op maat

Gratis kennismaking

Relax je ademhaling