Volg je eigen weg naar Relaxatie

Sometimes the most productive thing you can do is relax

een yogamoment voor jezelf

Een yogamoment voor jezelf

Elk individu is uniek! En hoogsensitieve personen weten dit maar al te goed. Vage diagnoses, intense emoties of klachten die zomaar uit het niets verschijnen kunnen hun leven overheersen. Een pilletje is hier niet de remedie. Dat weten en voelen zij maar al te goed. Hun systeem heeft iets anders nodig. Een diepe rust, een gevoel van warme en veiligheid, een diep herstel.

De privélessen kunnen hier mogelijks een antwoord op bieden. Samen gaan we op zoek naar wat jouw bijzondere (en mooie) systeem triggert. En hoe je hier een ontspannen antwoord op kan bieden. 

Onze huidige maatschappij is nu eenmaal wat ze is. Vaak zonderen hoogsensitieve personen zich af voor deze drukke maatschappij. Maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Door bewust met jouw triggers aan de slag te gaan en jouw lichaam terug in veiligheids-modus (= ontspanningsmodus) te leren brengen zorgen we voor meer draagkracht om ontspannen in het leven te staan.

Wil jij leren luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft? 

Kom gerust langs in onze praktijk. Samen gaan wij op onderzoek naar het verhaal dat jouw lichaam te vertellen heeft. We creëren een veilige plek waar dit verhaal gehoord mag worden. Wat heb jij echt nodig om te ontspannen? Yogatechnieken worden zo aangepast dat je pijnvrij en ontspannen van alle voordelen dat yoga te bieden heeft kan genieten

Reserveer hier je plek