Ontspanning is wie je bent, 

spanning is wie je denkt te moeten zijn

Lieve Yogi,

Welkom bij Alitheia. Ik ben Melissa. Als persoon ben ik enthousiast, open minded en verkies ik om met een glimlach door het leven te gaan. 

Deskundigheid, authenticiteit, openheid en plezier staan bij mij centraal. Ik weet graag waar ik mee bezig ben en school me constant bij. Je vindt me dan ook regelmatig terug in nieuwe opleidingen. Een directe maar open communicatie typeert mij ten voeten uit, maar altijd met een vleugje humor.

Mijn eigenzinnige aard heeft ervoor gezorgd dat ik niet altijd de gemakkelijkste weg heb gekozen. Dat maakt me bereidt om me steeds kwetsbaar op te stellen en de moed te tonen om terug op te staan. Op deze manier geniet ik ten volle van het leven en zie ik elke hindernis als een groeimoment. Met mijn hart op de tong, passie voor ontspanning, Yoga Nidra, hoogsensitiviteit en energie ben ik het vuur dat jullie zal begeleiden in de yogalessen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en te mogen kennis maken met het vuur dat in elk van jullie brandt.

 Warme groet,

Namaste

Mel

Meer over mijn achtergrond

Op professioneel vlak heb ik jaren lang heel wat personen bijgestaan in de meest traumatische gebeurtenissen van hun leven. Daaruit ontstond de vlam die nu Alitheia heet. Een plek waar mensen kunnen ontspannen en mogen thuiskomen bij zichzelf.

 

Basisopleiding

Bachelor Assistent in de Toegepaste Psychogologie – Hogeschool Gent

Yoga Opleidingen

Teacher Training Course Hatha Yoga – Yogalife Belgium

Anthasta Yatra retraite – Yogalife India

Advanced Teacher Training Course Yoga Nidra – Yogalife Belgium

Opleidingen energetische behandeling

Reiki Practitioner – Het huis van zijn

Opleidingen als coach

NLP coach / Life coach

Burn-out coach

HSP coach, loopbaancoach 

Kenniscentrum Open Mind

Persoonlijke ontwikkeling

 mindfulness basis 8 weken – I AM/ Mindful assertief: training in communicatieve vaardigheden – Riet Indigne

 Unleash the power within -Tony Robbins

The world Summit – Tony Robbins, Dean Graziosi

Silva methode – Hypnovision

Voortgezette opleidingen slachtofferbejegening

Omgaan met Intrafamiliaal geweld 

Suïcidepreventie, stressbeheer en actief luisteren 

Omgaan met conflicten en agressie 

Slachtofferbejegening (paulo)