Hatha Yoga - Yoga Nidra - Energie - HSP -Ademhaling - Yin Yoga - Meditatie

Ontspanning is wie je bent
Spanning is wie je denkt te moeten zijn

Wat bieden we aan

In de lessenreeks zullen verschillende yogastijlen beoefend worden. Uit elke stijl werden heel specifiek die technieken geselecteerd die ontspanning als resultaat geven. Er wordt dus niet één stijl gegeven maar wel een combinatie van verschillende ontspanningstechnieken. 

Je mag je dus verwachten aan een les waar je steeds op een andere manier jezelf leert kennen. Je krijgt verschillende handvaten mee waar je thuis mee aan de slag kan gaan en ze in je dagelijkse leven kan implementeren.

Hatha Yoga

Hatha Yoga is de basis van alle yogastijlen. Ze heeft als doel evenwicht te brengen tussen lichaam, geest en ademhaling. Deze elementen worden dan ook systematisch geïntegreerd in onze lessen.

Yoga Nidra

De ontspanningsmethode is de specialisatie van Alitheia. Het is een techniek waar je complete ontspanning in het lichaam, geest en emoties van creeeren. Een effectieve tool waarbij hrt resultaat niet uit zal blijven.

Yin Yoga

Tijdens Yin Yoga worden de houdingen voor een langere periode aangehouden. Deze zachte bewegingen hebben als doen het lichaam te stretchen en ruimte te geven.

Energie loslaten

Emoties en energie kunnen zich vastzetten in het lichaam. Tijdens  de lessen gaan we actief aan de lag hiermee. We bewegen, schudden en laten los. Emoties kunnen terug stromen en zo ook losgelaten worden.