waarom Alitheia

alitheia yoga

De naam Alitheia komt van het griekse woord alétheia wat ‘ ‘waarheid’ of ‘onverborgenheid‘ betekent. 

Wij bieden jou een plek om je eigen waarheid te vinden. In een veilige omgeving jezelf mogen zijn. Waar fouten maken normaal is en je aangemoedigd wordt om ervan te leren. Als je naar je lichaam luistert hoor je de waarheid.

Melissa

"Leef je eigen waarheid"

"Ontspan en leer terug luisteren naar je lichaam"

Wat als we gewoon onszelf kunnen zijn? Je zou met passie je werk doen, met een glimlach thuiskomen bij de mensen die van je houden. Wanneer je het moeilijk hebt wordt er niet geoordeeld maar net met begrip geluisterd. Een veilig gevoel zou de norm zijn en een ontspannen lichaam vanzelfsprekend. Vanuit deze ontspanning ontstaat dan de vrijheid om de beste versie van jezelf te worden.


leef je eigen waarheid

 In de huidige maatschappij dragen velen van ons een masker, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Er wordt dagelijks zoveel van ons verwacht. We moeten als het ware van alles. 

Familie, vrienden en de maatschappij verwachten dat we ons op een bepaalde manier gedragen. We horen er ‘normaal’ uit te zien. Je aantal likes op sociale media geven je status aan. De druk om perfect te zijn wordt steeds groter.  Op verschillende plaatsen horen we verschillende rollen te spelen. 

Moeten, moeten, moeten… maar niets dat werkelijk een reflectie is van wie we in de kern zijn.

Alitheia wil een plek creëren waar we de tijd nemen voor onszelf. Wat heb jij werkelijk nodig? Om te durven kijken naar wie we echt zijn en wat we willen. Om vanuit ontspanning een betere versie van jezelf te worden. Vrij van alle verwachtingen en moeten. 

"Create a life you don't need a vacation from"