"Leef je eigen waarheid"

"Ontspan en leer terug luisteren naar je lichaam"

 

Wat als we gewoon onszelf kunnen zijn? Onze hoogsensitiviteit geen taboe meer is maar een kracht die we mogen omarmen. Je zou met passie je werk doen, met een glimlach thuiskomen bij de mensen die van je houden. Wanneer je het moeilijk hebt wordt er niet geoordeeld maar net met begrip geluisterd. Een veilig gevoel zou de norm zijn en een ontspannen lichaam vanzelfsprekend. Vanuit deze ontspanning ontstaat dan de vrijheid om de beste versie van jezelf te worden.

 

leef je eigen waarheid

 In de huidige maatschappij dragen velen van ons een masker, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Er wordt dagelijks zoveel van ons verwacht. We moeten als het ware van alles. Als HSP voelen we echt alles wat er rond ons gebeurd. Dit masker is vaak een manier om ons te beschermen. 

De druk op perfect te zijn wordt steeds groter. Op verschillende plaatsen horen we verschillende rollen te spelen. Moeten, moeten moeten … maar niets dat werkelijk een reflectie is van wie we werkelijk zijn.

Het is tijd om onze maskers te laten vallen en te durven tonen wie we echt zijn. In onze hoogsensitieve kracht durven te gaan staan.

Alitheia wil een plek creëren waar we de tijd nemen voor onszelf. Wat heb jij werkelijk nodig? Om te durven kijken naar wie we echt zijn en wat we willen. Om vanuit ontspanning een betere versie van jezelf te worden. Vrij van alle verwachtingen en moeten. 

"Create a life you don't need a vacation from"