De Yoga lessen reeks is pure ontspanning en thuiskomen bij jezelf

De lessenreeksen zijn een blend van zachte Hatha Yoga en heerlijke stretch. We sluiten elke les af met een diepgaande en ontspannende Yoga Nidra. Het maakt niet uit of yoga helemaal nieuw is voor jou of je al jaren ervaring hebt. Het accent ligt op ontspanning en een moment voor jezelf creëren.

  • De yoga lessen zijn zo ontworpen dat je wordt ondergedompeld in pure verwennerij en is een combinatie van Yoga, Energie en Ontspanning.
  • We kiezen bewust voor een pakket van 10 lessen. Dit om je een veilige omgeving en groep aan te bieden waar je met vertrouwen in jezelf en elkaar yoga kan ontdekken en verdiepen. We moedigen je ook aan om je te engageren voor alle 10 lessen om zo ten volle van de positieve effecten van de wekelijkse les te kunnen genieten. Het is pas door regelmatige beoefening dat je ook de diepgaande transformatie dat yoga te bieden heeft kan ervaren. 
  • Soms kan de eerste les heel vreemd aanvoelen omdat je iets nieuws probeert en je in een nieuwe groep terecht komt maar elk nieuw begin begint met een eerste stap. In de lessenreeksen wordt er in kleine groepen gewerkt waardoor we de mogelijkheid hebben om meer persoonlijke begeleiding te voorzien en de lessen af te stemmen op de wensen van de groep.
mel