Proeflessen

Per locatie wordt er een proefles aangeboden. We willen iedereen de kans geven om ook van de lessen te kunnen proeven. Deelname aan de proefles verzekert echter niet nog een plaatsje in de lessenreeksen. Plaatsen zijn beperkt en kunnen snel volzet zijn.

Deelnemen aan een try-out moment is 10 euro. Omwille van de corona maatregelen en gezondheid willen wij vragen om op voorhand het bedrag over te schrijven. Alle nodige informatie inzake overschrijvingen vind u hier. De plaatsen zijn beperkt.

Indien er zich onvoorziene omstandigheden voordoen kan je ons ten allen tijde bereiken via onze contactgegevens.

Wij hopen je snel terug te kunnen verwelkomen!

yoga met melissa

Betaling

Alle activiteiten van Alitheia worden vooraf betaald via een overschrijving of online via bankcontact. Wanneer je wenst te betalen met een overschrijving volg je de instructies die naar je mailbox kunnen worden verzonden. Alle financiële transacties via de website gebeuren met Mollie. Je ontvangt ook een bevestigingsmailtje. Check ook je spam moest dit niet het geval zijn

Je bent pas zeker van je plaats in de activiteit nadat je overschrijving werd geregistreerd en het volledige bedrag werd gestort. Indien Mollie jouw betaling niet registreert voor de vervaldatum, wordt jouw plaats automatisch opnieuw vrij gegeven. 

Ben je minder digitaal vaardig met betalingen? Neem dan contact op met info@alitheia.be. We helpen je graag verder!

 

Wij vragen om de betalingsvoorwaarden hieronder te respecteren.