Proeflessen

Per locatie wordt er voorafgaand aan de lessenreeksen in augustus en januari één proefles aangeboden. Enkel op deze momenten geldt de prijs van 10 Eur voor een proefles. We willen iedereen de kans geven om ook van de lessen te kunnen proeven. Deelname aan de proefles verzekert echter niet nog een plaatsje in de lessenreeksen. Plaatsen zijn beperkt en kunnen snel volzet zijn.

De proeflessen zijn een voorsmaakje van wat de lessenreeks zal brengen. Ze zijn een combinatie van Hatha yoga, Yin yoga en yoga Nidra. Geduurde de lessenreeks zullen al deze stijlen apart aan bod komen in de afzonderlijke lessen. We nemen onze tijd om het lichaam te laten ontspannen en terug connectie te leren maken met ons goed gevoel diep vanbinnen.

Heb je vragen? Stel ze gerust na afloop van de les of geef een seintje. 

Deelnemen aan een try-out moment is 10 euro. Alle nodige informatie inzake overschrijvingen vind u hier.

De plaatsen zijn beperkt.

Indien er zich onvoorziene omstandigheden voordoen kan je ons ten allen tijde bereiken via onze contactgegevens.

Wij hopen je snel terug te kunnen verwelkomen!

INSCHRIJVEN MOGELIJK VANAF JANUARI!

Betaling

Alle activiteiten van Alitheia worden vooraf betaald online via bankcontact. Wanneer je wenst te betalen met een overschrijving volg je de instructies die naar je mailbox kunnen worden verzonden. Alle financiële transacties via de website gebeuren met Mollie. Je ontvangt ook een bevestigingsmailtje. Check ook je spam moest dit niet het geval zijn

Je bent pas zeker van je plaats in de activiteit nadat je overschrijving werd geregistreerd en het volledige bedrag werd gestort. Indien Mollie jouw betaling niet registreert voor de vervaldatum, wordt jouw plaats automatisch opnieuw vrij gegeven. 

Ben je minder digitaal vaardig met betalingen? Neem dan contact op met info@alitheia.be. We helpen je graag verder!

 

Wij vragen om de betalingsvoorwaarden hieronder te respecteren.