waarom inschrijven voor 10 lessen?

alitheia yoga

 

Heel vaak wordt er in yogastudio’s met een beurtenkaart gewerkt of kan ik per les betalen. Waarom wordt dit hier niet aangeboden? 

We hebben heel bewust gekozen om niet met een beurtenkaart of aparte lessen te werken. Dit heeft verschillende redenen.

We kiezen voor een lessenreeks van 10 lessen omdat er heel bewust wordt opgebouwd doorheen de reeks. Het is een reis doorheen het lichaam met als doel bewust te worden van spanning en op deze plekken ontspanning te introduceren. Het is dus aangewezen om elke les aanwezig te zijn om zo van het volledige effect van de lessen te kunnen genieten.

Eén van de prioriteiten van Alitheia is om een veilige groep en plek te creeeren waar we samen yoga kunnen ontdekken en beoefenen. Daarom wordt er met een vaste groep gewerkt en niet een constante in en uitstroom van yogi’s.

Ook het aantal toegelaten yogi’s blijft beperkt. Deze hoeveelheid wordt bepaald door de afmetingen van de zaal. Er wordt voldoende (coronaproef) ruimte voorzien per yogi. Hierbij houden we rekening met vroegere (strengere) coronamaatregelen. Op deze manier hopen wij meer stabiliteit en een constant yoga aanbod te kunnen aanbieden bij veranderlijke corona maatregelen.